Cargando…

Preconcentration and drying of food materials /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Bruin, S
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Elsevier, 1988.
Colección:Process technology proceedings ; v.5.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm17983490
003 OCoLC
005 20141204193322.0
008 880713s1988 enka 101 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9780444429681 
040 |a UKM  |c UKM  |d UV# 
020 |a 0444429689 
020 |a 0444423826 (series) 
050 1 |a TP371.5  |b b78 
082 0 |a 664/.0284  |2 19 
100 1 |a Bruin, S 
500 0 |a International Symposium on Preconcentration and Drying of Foods  |d (1987 :  |c Eindhoven, Netherlands) 
245 1 0 |a Preconcentration and drying of food materials /  |c  S. Bruin. 
260 |b Elsevier,  |c 1988. 
300 |a xii, 353 p.  |c 23 cm 
650 4 |a Alimentos  |x Secado 
650 4 |a Alimentos  |x Conservación 
490 0 0 |a Process technology proceedings ;  |v v.5. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO 
999 |c 121419  |d 121419