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Developments in food engineering : procedings of the 6th international congress engineering and food

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Yano, Toshimasa
Otros Autores: Matsuno, Ryūichi, 1939-, Nakamura, Kōzō
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Blackie Academic & Professional, 1994.
Materias:

MARC

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245 1 0 |a Developments in food engineering :  |b procedings of the 6th international congress engineering and food  |c / T. Yano, R. Matsuno, K. Nakamura. 
260 |a New York :  |b Blackie Academic & Professional,  |c 1994. 
300 |a 2 v.   |c ; 35 cm. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Biotecnología de alimentos.  |9 357460 
650 4 |9 2571  |a Alimentos  |x Investigaciones 
650 4 |9 2571  |a Alimentos  |x Pruebas 
700 1 |a Matsuno, Ryūichi,  |9 420235  |d 1939- 
700 1 |a Nakamura, Kōzō  |9 420237 
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