Cargando…

Food science & technology = Lebensmittel-Wissenschaft & -Technologie : lwt.

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: International Union of Food Science and Technology
Formato: Electrónico Revista
Lenguaje:English
French
German
Publicado: London : Published for the Swiss Society of Food Science and Technology by Academic Press
Materias:

MARC

LEADER 00000cas a2200000 a 4500
001 ocm36980397
003 UV#
005 20210928141814.0
006 m o d
007 cr cnu||||||||
008 970529c19689999enkbr pso 0 a0eng c
999 |c 135317  |d 135317 
010 |a sn 97006428  
040 |a OH1  |b eng  |c OH1  |d DLC  |d UV# 
041 0 |a eng  |a fre  |a ger 
042 |a nsdp  |a pcc 
050 4 |a TP368  |b .L375 
082 1 0 |a 664  |2 12 
130 0 |a Food science & technology (Online) 
245 1 0 |a Food science & technology =  |b Lebensmittel-Wissenschaft & -Technologie : lwt. 
246 3 0 |a Lwt 
246 3 1 |a Lebensmittel-Wissenschaft & -Technologie 
246 1 3 |a Lebensmittel-Wissenschaft und -Technologie 
246 3 |a Food science and technology 
260 |a London :  |b Published for the Swiss Society of Food Science and Technology by Academic Press 
300 |a volúmenes :  |b ilustraciones ;  |c 28 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a computer  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online resource  |b cr  |2 rdacarrier 
650 4 |9 354601  |a Industrias alimenticias  |v Publicaciones periódicas 
710 2 |a International Union of Food Science and Technology. 
942 |c PPERIODICA  |2 ddc