Cargando…

New methods of food preservation

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Gould, Grahame Warwick (ed.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Glasgow, Eng. ; New York : Blackie Academic & Professional, c1995.
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 SBUV020752
006 a 000 0
008 001205s1995 enka b 000 0 eng d
020 |a 0751400483 
035 |a (Sirsi) i9780751400489 
035 |a (Sirsi) SBUV020752 
040 |a lcb 
050 4 |a TP371.2  |b N48 
245 0 |a New methods of food preservation  |c / ed. by G. W. Gould. 
260 |a Glasgow, Eng.  |a ; New York  |b : Blackie Academic & Professional,  |c c1995. 
300 |a xix, 324 p.  |b : il., gráfs  |c ; 25 cm 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Conservación de alimentos. 
700 |a Gould, Grahame Warwick.,  |e ed. 
902 |a DBUV 
596 |a 2 19 
942 |c LIBRO 
999 |c 13830  |d 13830