Cargando…

Chromatography in food science and technology

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Cserháti, Tibor
Otros Autores: Forgács, Esther, 1957-
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Lancaster, Pa. : Technomic Pub. Co., c1999.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm42439178
003 UV#
005 20170117121334.0
008 030820s1999 paua 000 0 eng d
010 |a  99062434 
020 |a 1566767490 
040 |a DLC  |b spa  |c DLC  |d UV# 
050 4 |a TP372.5  |b C73 
082 0 0 |a 664/.07  |2 21 
100 1 |a Cserháti, Tibor  |9 432119 
245 1 0 |a Chromatography in food science and technology  |c  / Tibor Cserháti, Esther Forgács. 
260 |a Lancaster, Pa. :  |b Technomic Pub. Co.,  |c c1999. 
300 |a xvi, 552 páginas:  |b ilustraciones ;  |c 24 cm. 
504 |a Bibliografía: p. 507-546. 
505 2 |a Theory and practice of chromatography -- Gas chromatography -- Liquid chromatography -- Capillary electrophoresis -- Separation of carbohydrates -- Separation of lipids -- Separation of amino acids, amines, peptides and proteins -- Vitamins and provitamins -- Bioactive microcomponents -- Separation of food additives. 
650 1 4 |a Cromatografía  |9 354733 
650 7 |9 2571  |a Alimentos  |x Análisis. 
700 1 2 |a Forgács, Esther,  |d 1957- 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DBUV 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 156346  |d 156346