Cargando…

Functional foods : concept to product /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Gibson, Glenn R., Williams, Christine M.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Boca Raton, FL : Cambridge, England : CRC Press ; Woodhead Pub., c2000.
Colección:Woodhead Publishing in food science and technology
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm44427167
003 OCoLC
005 20141204194605.0
008 030820s2000 flua 000 0 eng d
010 |a  00044434 
035 |a (Sirsi) i9780849308512 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
015 |a GBA1-10507 
020 |a 0849308518 
020 |a 1855735032 
042 |a pcc 
050 4 |a RM216  |b F86 
082 0 0 |a 615.8/54  |2 21 
245 0 0 |a Functional foods :  |b concept to product /  |c edited by Glenn R. Gibson, Christine M. Williams. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press ;  |a Cambridge, England :  |b Woodhead Pub.,  |c c2000. 
300 |a xvii, 374 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
490 0 0 |a Woodhead Publishing in food science and technology 
504 |a Incluye bibliografías. 
590 |a Reimpr. 2001: CBASICAS-X. 
650 4 |a Dietoterapia. 
700 1 2 |a Gibson, Glenn R. 
700 1 2 |a Williams, Christine M. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO 
999 |c 156358  |d 156358