Cargando…

Chemical and functional properties of food components /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Sikorski, Zdzisaw E.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Lancaster, Pa. : Technomic Pub. Co., c1997.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm36296272
003 OCoLC
005 20150815135600.0
008 030821s1996 paua 000 0 eng d
010 |a  96061440 
035 |a (Sirsi) i9781566764643 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
020 |a 1566764645 
042 |a lccopycat 
050 4 |a TX545  |b C53 
082 0 0 |a 664/.07  |2 21 
245 0 0 |a Chemical and functional properties of food components /  |c edited by Zdzisław E. Sikorski. 
260 |a Lancaster, Pa. :  |b Technomic Pub. Co.,  |c c1997. 
300 |a xii, 293 p. :  |b il. ;  |c 22 cm. 
504 |a Incluye bibliograf©Ưas. 
650 4 |a Alimentos  |x An©Łlisis. 
650 4 |a Composici©đn de los alimentos. 
700 1 2 |a Sikorski, Zdzisaw E.  |9 396196 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 156484  |d 156484