Cargando…

Chemical and functional properties of food lipids /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Kolakowska, Anna, Sikorski, Zdzisaw E.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Boca Raton, Fla. ; London : CRC, 2002.
Colección:Chemical and functional properties of food components series
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm49239507
003 OCoLC
005 20150815135601.0
008 030821s2002 flu 000 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9781587161056 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
015 |a GBA2-Y3225 
020 |a 1587161052 
050 4 |a TP453.L56  |b C53 
082 0 0 |a 664   |2 21 
245 0 0 |a Chemical and functional properties of food lipids /  |c edited by Anna Kolakowska and Zdzislaw E. Sikorski. 
260 |a Boca Raton, Fla. ;  |a London :  |b CRC,  |c 2002. 
300 |a 388 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
490 0 0 |a Chemical and functional properties of food components series 
650 4 |a Lípidos.  |9 355602 
650 4 |a Industrias alimenticias. 
700 1 2 |a Kolakowska, Anna. 
700 1 2 |a Sikorski, Zdzisaw E.  |9 396196 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 156489  |d 156489