Microbiology and biochemistry of cheese and fermented milk /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Law, Barry A.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: London ; New York : Blackie Academic & Professional, c1997.
Edición:2nd ed.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm36359038
003 OCoLC
005 20150815135601.0
008 030821s1997 enka 000 0 eng d
010 |a  96086400 
035 |a (Sirsi) i9780751403466 
040 |a WR1  |c WR1  |d UV# 
020 |a 0751403466 
050 4 |a QR115  |b M57  |3 1997 
245 0 0 |a Microbiology and biochemistry of cheese and fermented milk /  |c edited by B.A. Law. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a London ;  |a New York :  |b Blackie Academic & Professional,  |c c1997. 
300 |a xviii, 365 p. :  |b il. ;  |c 25 cm. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Microbiología de alimentos.  |9 3793 
700 1 2 |a Law, Barry A. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 156494  |d 156494