Cargando…

Impact of processing on food safety /

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: American Chemical Society Symposium on Impact of Processing on Food Safety
Otros Autores: Jackson, Lauren S., Knize, Mark G., Morgan, Jeffrey N.
Formato: Procedimiento de la Conferencia Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Kluwer Academic/Plenum Publishers, c1999.
Colección:Advances in experimental medicine and biology ; v. 459
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm40660168
003 OCoLC
005 20141204194610.0
008 030822s1999 nyua 100 0 eng d
010 |a  99011924 
035 |a (Sirsi) i9780306460517 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
015 |a GB99-35943 
020 |a 0306460513 
050 4 |a TP372.5  |b I46 
082 0 0 |a 664  |2 21 
245 0 0 |a Impact of processing on food safety /  |c edited by Lauren S. Jackson, Mark G. Knize and Jeffrey N. Morgan. 
260 |a New York :  |b Kluwer Academic/Plenum Publishers,  |c c1999. 
300 |a viii, 270 p. :  |b il. ;  |c 26 cm. 
490 0 0 |a Advances in experimental medicine and biology ;  |v v. 459 
500 |a "Proceden de American Chemical Society Symposium on Impact of Processing on Food Safety, held April 14-18, 1997, in San Francisco, California"--T.p. verso. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Conservas alimenticias  |v Congresos. 
650 4 |a Contaminación de Alimentos.  |v Congresos. 
700 1 2 |a Jackson, Lauren S. 
700 1 2 |a Knize, Mark G. 
700 1 2 |a Morgan, Jeffrey N. 
711 2 2 |a American Chemical Society Symposium on Impact of Processing on Food Safety  |d (1997 :  |c San Francisco, Calif.) 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO 
999 |c 156601  |d 156601