Cargando…

Food safety in shrimp processing : a handbook for shrimp processors, importers, exporters and retailers

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Kanduri, Laxman
Otros Autores: Eckhardt, Ronald A.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Oxford, UK ; Malden, MA : Fishing News Books, 2002.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm50041121
003 UV#
005 20220803111908.0
008 020822s2002 enka b 001 0 eng d
010 |a  2002075723 
020 |a 0852382707 
040 |a DLC  |b spa  |c UV# 
050 0 4 |a TX541  |b K36 
082 0 0 |a 363.19/26  |2 21 
100 1 |a Kanduri, Laxman  |9 418763 
245 1 0 |a Food safety in shrimp processing :  |b a handbook for shrimp processors, importers, exporters and retailers  |c / Laxman Kanduri and Ronald A. Eckhardt. 
260 |a Oxford, UK ;  |a Malden, MA :  |b Fishing News Books,  |c 2002. 
300 |a xv, 174 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 25 cm. 
504 |a Incluye bibliografía (páginas [107]-110) e índice. 
650 7 |a Control de alimentos  |9 2164 
650 4 |9 2571  |a Alimentos  |x Medidas sanitarias. 
700 1 |a Eckhardt, Ronald A.  |9 418764 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
942 |c LIBRO 
999 |c 156602  |d 156602