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Phytochemical functional foods /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Johnson, I. T., Williamson, Gary, 1958-
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Cambridge, England : Boca Raton, Fla. : Woodhead Pub. ; CRC Press, 2003.
Colección:Woodhead Publishing in food science and technology
Materias:

MARC

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245 0 0 |a Phytochemical functional foods /  |c edited by Ian Johnson and Gary Williamson. 
260 |a Cambridge, England :  |b Woodhead Pub. ;  |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c 2003. 
300 |a xiv, 384 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
490 0 0 |a Woodhead Publishing in food science and technology 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Fitoquímicos  |x Aspectos higiénicos. 
650 4 |a Nutrición. 
700 1 |a Johnson, I. T. 
700 1 |a Williamson, Gary,  |d 1958- 
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