Cargando…

Food product development : from concept to the marketplace

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Graf, Ernst, 1953-, Saguy, Israel, 1946-
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Chapman & Hall, 1991.
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 SBUV039105
006 a 000 0
008 991108s1991 nyua 000 0 eng d
020 |a 0442001851 
035 |a (Sirsi) i9780442001858 
035 |a (Sirsi) SBUV039105 
040 |a DLC  |d UV# 
050 4 |a HD9000.5  |b F66 
082 4 |a 664.0068.5 
245 0 0 |a Food product development  |b : from concept to the marketplace  |c / ed. by Ernst Graf, Israel Sam Saguy. 
260 |a New York  |b : Chapman & Hall,  |c 1991. 
300 |a xi, 441 p.  |b : il.  |c ; 24 cm. 
500 |a An AVI book. 
504 |a Incluye bibliografía. 
650 4 |a Industrias alimenticias   |x Administración. 
650 4 |a Alimentos  |x Mercadotecnia. 
650 7 |a Productos nuevos  |9 4523 
700 1 2 |a Graf, Ernst,  |d 1953- 
700 1 2 |a Saguy, Israel,  |d 1946- 
902 |a DBUV 
596 |a 2 
942 |c LIBRO 
999 |c 20554  |d 20554