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New physico-chemical techniques for the caracterization of complex food systems

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Dickinson, Eric (ed.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: London : Blackie Academic & Proffessional, 1995.
Materias:

MARC

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050 4 |a TP372.5  |b N48 
245 0 0 |a New physico-chemical techniques for the caracterization of complex food systems  |c / ed. por Eric Dickinson. 
260 |a London  |b : Blackie Academic & Proffessional,  |c 1995. 
300 |a 356 p., [4] h. de láms. col.  |b : il., gráfs.  |c ; 24 cm. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Industrias alimenticias  |x Control de calidad  |x Innovaciones tecnológicas. 
650 4 |a Alimentos  |x Análisis. 
700 1 2 |a Dickinson, Eric,  |e ed. 
902 |a DBUV 
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942 |c LIBRO 
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