Cargando…

Food engineering 2000

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Fito, Pedro (, ed), Ortega-Rodríguez, Enrique (, ed), Barbosa-Cánovas, Gustavo V. (, ed)
Formato: Libro
Publicado: New York : Chapman & Hall, 1997
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
001 SBUV039375
006 a 000 0
008 991108s1997 000 0 d
020 |a 0412088118 
035 |a (Sirsi) i9780412088117 
035 |a (Sirsi) SBUV039375 
040 |a lc (c en p) 
050 4 |a TP368  |b F66 
082 4 |a 664 
245 0 |a Food engineering 2000  |c / ed. by Pedro Fito, Enrique Ortega-Rodíguez, Gustavo V. Barbosa-Cánovas 
260 |a New York  |b : Chapman & Hall,  |c 1997 
300 |a xvii, 416 p  |b : il  |c ; 24 cm. 
500 |a Papers from a conference held nov. 1995 in Sao Paulo, Brazil 
500 |a Incluye bibliografías 
650 4 |a Industrias alimenticias  |x Congresos 
700 |a Fito, Pedro  |e , ed 
700 |a Ortega-Rodríguez, Enrique  |e , ed 
700 |a Barbosa-Cánovas, Gustavo V.  |e , ed  |9 383729 
596 |a 2 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 20747  |d 20747