Cargando…

Food emulsifiers and their applications

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Hasenhuettl, Gerard, L., 1944-
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Chapman & Hall, 1997.
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 SBUV039409
006 a 000 0
008 991108s1997 nyua 000 0 eng d
020 |a 0412076217 
035 |a (Sirsi) i9780412076213 
035 |a (Sirsi) SBUV039409 
040 |a DLC  |d UV# 
050 4 |a TP455  |b F66 
082 4 |a 664.06 
245 1 0 |a Food emulsifiers and their applications  |c / edited by Gerard L. Hasenhuettl, Richard W. Hartel. 
260 |a New York  |b : Chapman & Hall,  |c 1997. 
300 |a xvi, 302 p.  |b : il.  |c ; 24 cm. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Aditivos para alimentos.  |9 2498 
650 4 |a Agentes dispersantes.  |9 2519 
700 1 2 |a Hasenhuettl, Gerard, L.,  |d 1944- 
596 |a 2 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 20757  |d 20757