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Encapsulation and controlled release of food ingredients : developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 206th national meeting of the American Chemical Society, Chicago, Illinois, August 22-27, 1993

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Risch, Sara J., 1958- 1958- (ed.), Reineccius, Gary (ed.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Washington, D.C. : American Chemical Society, 1995.
Colección:ACS symposium series, ; 590
Materias:

MARC

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245 0 0 |a Encapsulation and controlled release of food ingredients  |b : developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 206th national meeting of the American Chemical Society, Chicago, Illinois, August 22-27, 1993  |c / Sara J. Risch, editor, Gary A. Reineccius, editor. 
260 |a Washington, D.C.  |b : American Chemical Society,  |c 1995. 
300 |a vii, 214 p.  |b : il.  |c ; 24 cm. 
490 0 |a ACS symposium series,  |x 0097-6156  |v ; 590 
504 |a Incluye bibliografías e índices. 
650 4 |a Alimentos  |x Embalaje  |v Congresos. 
650 4 |a Microencapsulación  |v Congresos. 
650 4 |a Preparaciones de efecto retardado  |v Congresos. 
700 1 |a Risch, Sara J.,  |d 1958-  |d 1958- ,  |e ed. 
700 1 |a Reineccius, Gary,  |e ed.  |9 383160 
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