Cargando…

Industrial drying of foods

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: Kuwait University, Chemical Engineering Department
Otros Autores: Baker, Christopher G. J. (, ed)
Formato: Libro
Publicado: London ; New York : Chapman & Hall, 1997
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
001 SBUV041086
006 a 000 0
008 991108s1997 000 0 d
020 |a 0751403849 
035 |a (Sirsi) i9780751403848 
035 |a (Sirsi) SBUV041086 
040 |a orig. cc/pare 
050 4 |a TP371.5  |b I52 
245 0 |a Industrial drying of foods  |c / ed. by Christopher G. J. Baker and Chemical Engineering Department, Kuwait University 
260 |a London  |a ; New York  |b : Chapman & Hall,  |c 1997 
300 |a 309 p  |b : il., fots  |c ; 24 cm. 
500 |a Incluye bibliografías 
650 4 |a Alimentos  |x Secado 
700 |a Baker, Christopher G. J.  |e , ed 
710 |a Kuwait University, Chemical Engineering Department 
596 |a 2 
942 |c LIBRO 
999 |c 21696  |d 21696