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Food emulsifiers : chemistry, technology, functional properties and applications /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Charalambous, George, 1922-, Doxastakis, George
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Amsterdam ; New York : Elsevier : Distributors for the U.S. and Canada, Elsevier Science Pub. Co., 1989.
Colección:Developments in food science ; 19
Materias:

MARC

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245 0 0 |a Food emulsifiers :  |b chemistry, technology, functional properties and applications /  |c edited by George Charalambous, George Doxastakis. 
260 |a Amsterdam ;  |a New York :  |b Elsevier :  |b Distributors for the U.S. and Canada, Elsevier Science Pub. Co.,  |c 1989. 
300 |a xx, 549 p. :  |b il. ;  |c 25 cm. 
490 0 0 |a Developments in food science ;  |v 19 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
650 4 |a Aditivos para alimentos.  |9 2498 
650 4 |a Agentes dispersantes.  |9 2519 
700 1 |a Charalambous, George,  |d 1922- 
700 1 |a Doxastakis, George. 
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