Cargando…
The transformation of agri-food systems : globalization, supply chains and smallholder farmers /
The driving forces of income growth, demographic shifts, globalization and technical change have led to a reorganization of food systems from farm to plate. The characteristics of supply chains - particularly the role of supermarkets - linking farmers have changed, from consumption and retail to who...
Autor Corporativo: | FAO |
---|---|
Otros Autores: | McCullough, Ellen B., Pingali, Prabhu L., 1955-, Stamoulis, Kostas G. |
Formato: | Libro |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Rome : London ; Sterling, VA :
Food and Agriculture Organization of the United Nations ; Earthscan,
2008.
|
Materias: |
Ejemplares similares
-
Alimentos vs. forrajes : la sustitución entre granos a escala mundial
por: Barkin, David
Publicado: (1991) -
El Estado de la inseguridad alimentaria en el mundo
Publicado: (1999) -
Manejo de proyectos de alimentación y nutrición en comunidades : guía didáctica
Publicado: (1995) -
Crying out for change /
Publicado: (2000) -
Concentración de tierras y pobreza rural /
por: Griffin, Keith B., 1938-
Publicado: (1983)