Cargando…

Detecting pathogens in food /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: McMeekin, T. A. (Thomas Alexander), 1945-
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Boca Raton, FL : Cambridge, England : CRC Press ; Woodhead Pub., 2003.
Colección:Woodhead Publishing in food science and technology
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm56011572
003 OCoLC
005 20141204201033.0
008 100119s2003 flua b 001 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9780849317569 
040 |a NLM  |c NLM  |d UV# 
020 |a 9780849317569 
020 |a 0849317568 
050 4 |a TX541  |b D47 2003 
082 0 4 |a 615.954  |2 22 
245 0 0 |a Detecting pathogens in food /  |c edited by Thomas A. McMeekin. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press ;  |a Cambridge, England :  |b Woodhead Pub.,  |c 2003. 
300 |a xix, 370 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Woodhead Publishing in food science and technology 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
650 4 |a Toxicología de los alimentos. 
700 1 |a McMeekin, T. A.  |q (Thomas Alexander),  |d 1945- 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 15 
942 |c LIBRO 
999 |c 231022  |d 231022