Cargando…

Assuring food safety and quality : guidelines for strengthening national food control systems.

Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: Organización Mundial de la Salud, FAO
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Rome ; [Great Britain] : Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization, 2003.
Colección:FAO food and nutrition paper, 76
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm52783640
003 OCoLC
005 20220803111908.0
008 100128s2003 enka 000 0 eng d
999 |c 231282  |d 231282 
010 |a  2003380051 
020 |a 9251049181 
020 |a 9789251049181 
040 |a UKM  |c UKM  |d IXA  |d UV# 
050 0 0 |a TX531  |b A757 2003 
082 0 0 |a 363.19/264  |2 22 
245 0 0 |a Assuring food safety and quality :  |b guidelines for strengthening national food control systems. 
260 |a Rome ;  |a [Great Britain] :  |b Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization,  |c 2003. 
300 |a iv, 73 p. :  |b il. ;  |c 30 cm. 
336 |2 rdacontent 
337 |2 rdamedia 
338 |2 rdacarrier 
490 0 |a FAO food and nutrition paper,  |x 0254-4725 ;  |v 76 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Alimentos  |x Calidad. 
650 7 |a Control de alimentos  |9 2164 
710 2 |a Organización Mundial de la Salud. 
710 2 |9 1048  |a FAO 
901 |a Z0  |b UV# 
942 |c LIBRO