Cargando…

Statistical methods in food and consumer research /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Gacula, Maximo C.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Amsterdam ; Boston : Elsevier/Academic Press, c2009.
Edición:2nd ed.
Colección:Food science and technology international series.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocn255902080
003 OCoLC
005 20220811150328.0
008 110217s2009 ne a b 001 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9780123737168 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
020 |a 9780123737168 
020 |a 0123737168 
050 0 4 |a TX367  |b S82 2009 
245 0 0 |a Statistical methods in food and consumer research /  |c Maximo C. Gacula, Jr. ... [et al.] 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Amsterdam ;  |a Boston :  |b Elsevier/Academic Press,  |c c2009. 
300 |a xiii, 853 p. :  |b il. ;  |c 26 cm. 
490 1 |a Food science and technology international series 
504 |a Incluye bibliografía (p. 829-849) e índice. 
650 4 |a Alimentos  |x Investigaciones  |x Métodos estadísticos. 
650 4 |a Consumidores  |x Investigaciones  |x Métodos estadísticos. 
650 7 |a Diseño experimental  |9 2211 
700 1 |a Gacula, Maximo C.  |9 386778 
830 0 |a Food science and technology international series. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 15 
942 |c LIBRO 
999 |c 240870  |d 240870