Cargando…

Bioprocesses and biotechnology for functional foods and nutraceuticals /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Neeser, Jean-Richard (ed.), German, J. Bruce (coed.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Marcel Dekker, c2004.
Colección:Nutraceutical science and technology ; 2.
Materias:
Acceso en línea:Tabla de contenido

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 ocm55075559
003 OCoLC
005 20150815144145.0
008 110323s2004 nyua b 001 0 eng d
035 |a (Sirsi) i9780824747220 
040 |a NLM  |b eng  |c NLM  |d UV# 
020 |a 0824747224 
020 |a 9780824747220 
050 0 4 |a QP144.F85  |b B56 2004 
082 0 4 |a 664.024  |2 22 
245 0 0 |a Bioprocesses and biotechnology for functional foods and nutraceuticals /  |c edited by Jean-Richard Neeser, J. Bruce German. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c2004. 
300 |a xxxii, 449 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
490 1 |a Nutraceutical science and technology ;  |v 2 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
650 4 |a Alimentos funcionales.  |9 360499 
650 4 |a Alimentos  |x Biotecnología. 
700 1 |a Neeser, Jean-Richard,  |e ed.  |9 385115 
700 1 |a German, J. Bruce,  |e coed.  |9 385116 
830 0 |a Nutraceutical science and technology ;  |v 2. 
856 4 1 |3 Tabla de contenido  |u http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&doc_number=012945829&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 15 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 242166  |d 242166