Cargando…

Physical properties of foods : novel measurement techniques and applications /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Arana, Ignacio
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Boca Raton, FL : CRC Press, 2012.
Colección:Contemporary food engineering series
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a2200000Ia 4500
001 ocn462926296
003 UV#
005 20180418093818.0
008 140703s2012 flua b 001 0 eng d
999 |c 277750  |d 277750 
020 |a 9781439835364  |q (pasta dura) 
020 |a 9781138198487  |q (rústica) 
040 |a DLC  |b spa  |c DLC  |d UV# 
050 4 |a TX531  |b P597 2012 
082 0 0 |a 664/.07  |2 23 
245 0 0 |a Physical properties of foods :  |b novel measurement techniques and applications /  |c edited by Ignacio Arana. 
264 1 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press,  |c 2012. 
264 4 |c ©2012 
300 |a xiv, 406 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Contemporary food engineering series 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
650 4 |a Alimentos  |9 2571  |x Composición. 
650 4 |a Alimentos  |9 2571  |x Pruebas. 
650 4 |a Alimentos  |9 2571  |x Análisis. 
700 1 |a Arana, Ignacio  |9 409292 
942 |c LIBRO  |2 lcc  |6 _