Cargando…

The art of fermentation : an in- depth exploration of essential concepts and processes from around the world

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Katz, Sandor Ellix,‏ 1962- (autor)
Formato: Libro
Lenguaje:Spanish
Publicado: White River Junction, VT : Chelsea Green Publishing, [2012]
Edición:First printing.
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
003 UV#
005 20170607185343.0
008 170607s2012 vtua b 001 0 spa d
999 |c 309790  |d 309789 
020 |a 9781603582865 
040 |a UV#  |b spa  |c UV#  |e rda 
050 4 |a TP371.44  |b E44 2012 
082 0 4 |a 664.024  |2 23 
100 1 |a Katz, Sandor Ellix,‏  |d 1962-  |e autor 
245 1 4 |a The art of fermentation  |b : an in- depth exploration of essential concepts and processes from around the world  |c / Sandor Ellix Katz ; foreword by Michael Polland. 
250 |a First printing. 
264 1 |a White River Junction, VT :   |b Chelsea Green Publishing,  |c [2012] 
264 4 |c ©2012. 
300 |a xxiii, 498 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 25 cm. 
336 |2 rdacontent  |a texto 
337 |2 rdamedia  |a sin medio 
338 |2 rdacarrier  |a volumen 
500 |a Glosario: páginas 435- 438. 
504 |a Incluye referencias bibliográficas (páginas 443- 449) e índice. 
650 4 |a Fermentación  |9 355367 
942 |c LIBRO  |2 lcc  |6 _