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El sistema de análisis de riesgos y puntos críticos : su aplicación a las industrias de alimentos ; tr., Pedro Ducar Maluenda.

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: International Commission on Microbiological Specifications for Foods on the International Union of Microbiological Societies
Formato: Libro
Lenguaje:Spanish
English
Publicado: Zaragoza, España : Acribia, 1991.
Materias:

MARC

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245 0 3 |a El sistema de análisis de riesgos y puntos críticos  |b : su aplicación a las industrias de alimentos ; tr., Pedro Ducar Maluenda. 
260 |a Zaragoza, España  |b : Acribia,  |c  1991. 
300 |a xvi, 332 p.  |b : il.  |c ; 24 cm. 
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500 |a Patrocinado por The International Commission on Microbiological Specifications for Foods of the International Union of Microbiological Societies. 
500 |a Traducción de: Microorganisms in Food 4 Application of the hazard analysis critical control point (HACCP) system to ensure microbiological safety and quality. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Microbiología de alimentos.  |9 3793 
710 2 2 |a International Commission on Microbiological Specifications for Foods on the International Union of Microbiological Societies. 
942 |c LIBRO