Cargando…

Food oils and fats : technology, utilization, and nutrition

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Lawson, Harry
Formato: Libro
Publicado: New YorK : Chapman & Hall, 1994.
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
001 SBUV047067
006 a 000 0
008 000628s1994 000 0 d
020 |a 0412988410 
035 |a (Sirsi) i9780412988417 
040 |a lc en p 
050 4 |a TP670  |b L38 
082 4 |a 664.3 
100 1 |a Lawson, Harry 
245 1 0 |a Food oils and fats  |b : technology, utilization, and nutrition 
260 |a New YorK  |b : Chapman & Hall,  |c 1994. 
300 |a 339 p.  |b : il.  |c ; 23 cm. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Aceites y grasas comestibles.  |9 2286 
902 |a DBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 77178  |d 77178