Cargando…

Spectroscopic techniques for food analysis

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Wilson, Reginald H. (ed.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : VCH, 1994.
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 SBUV046784
006 a 000 0
008 001205s1994 nyua b 000 0 eng d
020 |a 0560810378 
035 |a (Sirsi) i9780560810370 
040 |a lc en p 
050 4 |a TX547  |b S63 
082 4 |a 664.07 
245 0 0 |a Spectroscopic techniques for food analysis  |c / Reginald H. Wilson. 
260 |a New York  |b : VCH,  |c 1994. 
300 |a 246 p.  |b : il.  |c ; 24 cm. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Alimentos  |x Análisis. 
650 4 |a Análisis espectral. 
700 |a Wilson, Reginald H.,  |e ed. 
902 |a DBUV 
596 |a 19 
942 |c LIBRO 
999 |c 77209  |d 77209