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Poultry meat science

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Richardson, R. Ian, Mead, G. C.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Wallingford, Oxon,UK ; New York : CABI Publ., c1999.
Colección:Poultry science symposium series; v. 25
Materias:

MARC

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050 4 |a TS1968  |b P68 
245 0 0 |a Poultry meat science  |c / edited by R. I. Richardson, G. C. Mead. 
260 |a Wallingford, Oxon,UK  |a ; New York  |b : CABI Publ.,  |c  c1999. 
300 |a xi, 444 p.   |b : il.  |c ; 25 cm. 
490 0 0 |a Poultry science symposium series;  |v  v. 25 
500 |a Papers from the 25th Poultry Science Symposium, held at the University of Bristol, Sept. 17-19, 1997. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Procesamiento de aves de corral.  |9 4629 
650 4 |a Industria de la carne  |x Control de calidad. 
700 1 2 |a Richardson, R. Ian. 
700 1 2 |a Mead, G. C.  |9 376250 
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