Cargando…
Relevance of cold chain for meat products focusing on pork meat
Cold chain systems, as well as food safety and quality management systems, constitute tools used to prolong the shelf life of perishable products. Refrigerated storage conditions avoid development of pathogenic bacteria and other microorganisms that are associated with meat spoilage. This study aime...
Autores principales: | Hernández-Magos, Ilse Patricia, Maldonado-Simán, Ema de Jesús, Arriaga-Lorenzo, Pedro, Martínez-Hernández, Pedro Arturo, Castrellón-Montelongo, Jorge Luis, Santiago-Figueroa, Itzel |
---|---|
Formato: | Online Artículo |
Lenguaje: | spa eng |
Publicado: |
Universidad Autónoma Chapingo
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://revistas.chapingo.mx/ctasci/article/view/r.ctasci.2022.06.10a https://dx.doi.org/10.5154/r.ctasci.2022.06.10a |
Ejemplares similares
-
Assessment of the cold chain for cuts of beef sold in supermarkets
por: Arriaga-Lorenzo, Pedro, et al.
Publicado: (2023) -
"Quorum sensing" : el lenguaje de las bacterias
Publicado: (2005) -
De los miasmas y efluvios al descubrimiento de las bacterias patógenas : los primeros cincuenta años del Consejo Superior de Salubridad
por: Martínez Cortés, Fernando
Publicado: (1998) -
Dictionnaire des bactéries pathogénes pour L'homme, les animaux et les plantes.
Publicado: (1953) -
Las bacterias
por: Burdin, Jean-Claude
Publicado: (1984)