Cargando…
Sustainability of two production systems of brown sugar cones in indigenous communities of the central region in the Huasteca Potosina
The MESMIS methodology was applied in 14 communities of the central region of la Huasteca Potosina in order to evaluate sustainability levels of the systems to produce brown sugar cones of two types: ‘black’ and ‘gold dust’. The activities referring to these systems were considered risky to the exis...
Autores principales: | Romero-Morales, Miguel Ángel, Cruz-León, Artemio, Goytia-Jiménez, Ma. Antonieta, Sámano-Rentería, Miguel Ángel, Baca del Moral, Julio |
---|---|
Formato: | Online Artículo |
Lenguaje: | spa |
Publicado: |
Universidad Autónoma Chapingo
2011
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://revistas.chapingo.mx/geografia/article/view/r.rga.2011.46-47.04 https://dx.doi.org/10.5154/r.rga.2011.46-47.04 |
Ejemplares similares
-
La Huasteca potosina : ligeros apuntes sobre este país /
por: Cabrera, Antonio J., 1815?-1877
Publicado: (2002) -
Mexico's Huasteca potosina and Central Highlands : a driver's guide.
Publicado: (2002) -
El proyecto de riego Pujal-Coy de la Huasteca Potosina : problemática y alternativas /
Publicado: (1992) -
Biografías potosinas
por: Rodríguez Barragán, Nereo
Publicado: (1976) -
Aspectos sobresalientes del cultivo de la naranja en la Huasteca Potosina, problemas y posibles soluciones
por: Contreras Orozco, José Guadalupe
Publicado: (1980)