Cargando…
Characterization of the Rhizosphere Bacterial Microbiome and Coffee Bean Fermentation in the Castillo-Tambo and Bourbon Varieties in the Popayán-Colombia Plateau
BACKGROUND: The microbial biodiversity and the role of microorganisms in the fermentation of washed coffee in Colombia were investigated using the Bourbon and Castillo coffee varieties. DNA sequencing was used to evaluate the soil microbial biota and their contribution to fermentation. The potential...
Autores principales: | Pino, Andrés Felipe Solis, Espinosa, Zuly Yuliana Delgado, Cabrera, Efren Venancio Ramos |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
BioMed Central
2023
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10127060/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/37098489 http://dx.doi.org/10.1186/s12870-023-04182-2 |
Ejemplares similares
-
Factores asociados a la intención de vacunación contra el COVID-19 en Popayán, Cauca, Colombia
por: Valencia, Omar Andrés Ramos, et al.
Publicado: (2023) -
Factores asociados a la intención de vacunación contra el COVID-19 en Popayán, Cauca, Colombia
por: Ramos Valencia, Omar Andrés, et al.
Publicado: (2023) -
Determination of Population Mobility Dynamics in Popayán-Colombia during the COVID-19 Pandemic Using Open Datasets
por: Solis Pino, Andrés Felipe, et al.
Publicado: (2022) -
Tungiasis en el área urbana de Popayán, Colombia: reporte de caso
por: Ortega-Narváez, Alicia, et al.
Publicado: (2021) -
The Century Bourbon
Publicado: (1870)