Cargando…

Bioavailability of Macroelements from Synbiotic Sheep’s Milk Ice Cream

To determine the potential bioavailability of macroelements (Ca, Mg, P, K), probiotic ice cream samples (Lactaseibacillus paracasei L-26, Lactobacillus casei 431, Lactobacillus acidophilus LA-5, Lactaseibacillus rhamnosus and Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB-12) from sheep’s milk with inulin,...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores principales: Kowalczyk, Magdalena, Znamirowska-Piotrowska, Agata, Buniowska-Olejnik, Magdalena, Zaguła, Grzegorz, Pawlos, Małgorzata
Formato: Online Artículo Texto
Lenguaje:English
Publicado: MDPI 2023
Materias:
Acceso en línea:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10383885/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/37513648
http://dx.doi.org/10.3390/nu15143230