Cargando…
Niveles de mercurio en pescado en la Comunitat Valenciana: evolución temporal (2011-2017) y factores asociados
BACKGROUND: Mercury (Hg) is a toxic metal, and dietary exposure is the main one in humans, especially fish consumption. In order to reduce Hg exposure, maximum levels in fish products have been established. We aimed to describe total mercury (THg) and methylmercury (MeHg) concentrations in fish spec...
Autores principales: | Blanco, Carolina, Ballester, Ferran, Báguena, Rosario, Marín, Silvia, Llop, Sabrina, López-González, Ulises, Riutort-Mayol, Gabriel, Soler-Blasco, Raquel |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Ministerio de Sanidad
2023
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10558104/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/37921401 |
Ejemplares similares
-
La enfermedad de Huntington en la Comunitat Valenciana
por: Páramo-Rodríguez, Lucía, et al.
Publicado: (2023) -
Evolución de la utilización de antidepresivos, ansiolíticos e hipnóticos en la Comunitat Valenciana. Período 2000-2010()
por: Sempere Verdú, Ermengol, et al.
Publicado: (2014) -
Genomic Surveillance of Salmonella from the Comunitat Valenciana (Spain)
por: Sánchez-Serrano, Andrea, et al.
Publicado: (2023) -
Streptococcus agalactiae in childbearing age immigrant women in Comunitat Valenciana (Spain)
por: Sahuquillo-Arce, José Miguel, et al.
Publicado: (2020) -
Characterization of New Recombinant Forms of HIV-1 From the Comunitat Valenciana (Spain) by Phylogenetic Incongruence
por: Beamud, Beatriz, et al.
Publicado: (2019)