Cargando…

Botanicals to Control Soft Rot Bacteria of Potato

Extracts from eleven different plant species such as jute (Corchorus capsularis L.), cheerota (Swertia chiraita Ham.), chatim (Alstonia scholaris L.), mander (Erythrina variegata), bael (Aegle marmelos L.), marigold (Tagetes erecta), onion (Allium cepa), garlic (Allium sativum L.), neem (Azadiracta...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores principales: Rahman, M. M., Khan, A. A., Ali, M. E., Mian, I. H., Akanda, A. M., Abd Hamid, S. B.
Formato: Online Artículo Texto
Lenguaje:English
Publicado: The Scientific World Journal 2012
Materias:
Acceso en línea:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3366214/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22701096
http://dx.doi.org/10.1100/2012/796472