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Five new sucrose esters from the whole plants of Phyllanthus cochinchinensis

Chemical investigation of the whole plants of Phyllanthus cochinchinensis (Euphorbiaceae) led to the isolation of five new sucrose benzoyl esters, 3,6′-di-O-benzoylsucrose (1), 3,6′-di-O-benzoyl-2′-O-acetylsucrose (2), 3,6′-di-O-benzoyl-4′-Oacetylsucrose (3), 3,6′-di-O-benzoyl-3′-O-acetylsucrose (4)...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores principales: Zhao, Jian-Qiang, Wang, Yan-Ming, Wang, Dong, Yang, Chong-Ren, Xu, Min, Zhang, Ying-Jun
Formato: Online Artículo Texto
Lenguaje:English
Publicado: Springer Berlin Heidelberg 2013
Materias:
Acceso en línea:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4131661/
http://dx.doi.org/10.1007/s13659-013-0026-7