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Reducción de carnes rojas y procesadas en la población española: ¿cuál es su impacto sobre la mortalidad cardiovascular?

OBJECTIVE: Quantify the impact of reducing the consumption of red/processed meats on cardiovascular mortality and all-cause mortality of the Spanish adult population based in 5 revisions published. PARTICIPANTS AND MAIN MEASUREMENTS: We defined exposure as consumption of ≥ 3 servings/week of red or...

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Detalles Bibliográficos
Autores principales: Martín-Calvo, Nerea, Bes-Rastrollo, Maira, Gómez-Donoso, Clara, Rodríguez-Artalejo, Fernando, Vioque, Jesús, Royo-Bordonada, Miguel A., Bueno-Cavanillas, Aurora, Ruíz-Canela, Miguel, Martínez-González, Miguel A.
Formato: Online Artículo Texto
Lenguaje:English
Publicado: Elsevier 2021
Materias:
Acceso en línea:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7910693/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/33423881
http://dx.doi.org/10.1016/j.aprim.2020.08.006