Cargando…
Food Microbiology: Fundamentals and Frontiers, 5th Edition
Autor principal: | Dudley, Edward G. |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Centers for Disease Control and Prevention
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8714211/ http://dx.doi.org/10.3201/eid2801.211862 |
Ejemplares similares
-
Fundamentals of Radiology. 4th Edition
por: Lipsey, Lewis R.
Publicado: (1989) -
Fundamentals of Oncology. Second Edition
por: Bondy, Philip K.
Publicado: (1981) -
Neuroscience. 5th Edition
por: Gerhard, Danielle
Publicado: (2013) -
Fundamentals of Clinical Nutrition, Second Edition
por: Shih, Grace
Publicado: (1998) -
Fundamentals of food microbiology /
por: Fields, Marion L.
Publicado: (1979)